Deze is voor je moeder

De alleskunner, de supporter, de luisteraar. Verras haar met de speciale Moederdagbos: de allerbeste en allermooiste bloemen aan haar deur bezorgd.

Bestel je boeket

Deze is voor je moeder

De alleskunner, de supporter, de luisteraar. Verras haar met het cadeauboeket: de allerbeste en allermooiste bloemen aan haar deur bezorgd.

Bestel je boeket

Ons cadeauboeket

Voor als het echt feestelijk moet zijn. Onze stylisten ontwerpen elke week een ander boeket, altijd met de beste bloemen uit het seizoen. De bos wordt verpakt in een luxe geschenkdoos en met persoonlijk kaartje aan de deur bezorgd. Bestel ‘m nu voor € 39,95.

Bestel je boeket

Luxueuze giftcard

Bloemen wanneer het uitkomt. Met deze feestelijk verpakte bloemenbon kies jij hoeveel boeketten je cadeau wil geven, en bepaalt de ontvanger wanneer de bloemen worden geleverd. Een giftcard bestel je al vanaf € 23,95.

Bestel een giftcard

Onze flowerfans geven ons gemiddeld 4.5/5

Dit zeggen onze fans die eerder hun moeder hebben verrast:

Bedankt bloomon voor de leuke Moederdagactie. De vaas erbij vond ik Wow en mijn moeder ook geloof ik ;) We hebben haar verrast met een prachtig boeket van bloomon waarvoor dank! De snelle bezorging was top ondanks last minute bestelling een dag ervoor.

16/05/2018

Brenda

Ga zo door, deze service is echt uniek. Zo lang de versheid en de diversiteit van de bloemen gegarandeerd blijft is dit een top service.

13/05/2018

Robert

Super ik overweeg ook lid te worden, ik vind het alleen zo verwent, mijn moeder was echt superblij en heeft me ook nog foto’s gestuurd. Zo mooi gaan ze open! Geen tips dus alleen complimenten :)

16/05/2018

Carolien

Ik vond de service echt heel goed. Goed geholpen nadat ik per ongeluk factuur/leveradres door elkaar had gehaald. En nadat PostNL de levering niet op tijd kon leveren werd het kosteloos vergoed voor de zondag. Echt top! Heel blij mee en m’n moeder was onder de indruk van het boeket!

14/05/2018

Annemarie

Meestgestelde vragen

algemeen

Hoe lang blijven de bloemen staan?

bloomon werkt direct samen met kwekers. Dit houdt in dat onze bloemen direct van het veld komen en daardoor langer staan. Bij de meeste klanten is dit ongeveer 2 weken. De houdbaarheid van de bloemen verschilt echter wel per bloemsoort en hoe je ze verzorgt.

Kan ik een persoonlijk berichtje toevoegen?

Ja, bij alle 2 de gift opties kun je een persoonlijk berichtje schrijven. We zetten je boodschap op een speciaal kaartje en voegen dit toe aan je cadeau.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorging op woensdag t/m zaterdag is gratis.

bezorging

Wanneer wordt het cadeauboeket bezorgd?

Dat bepaal jij zelf! Bezorging op woensdag t/m zaterdag is tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Let op! Het is helaas niet mogelijk om op Moederdag zelf het cadeau te laten bezorgen. Wil je er zeker van zijn dat je bloemen met Moederdag binnen zijn? Laat je cadeau dan op woensdag bezorgen.

Wat gebeurt er als er niemand thuis is?

Ga naar de PostNL app of website en log in met je Track & Trace code. Daar zie je of de bloemen misschien bij de buren zijn bezorgd of wanneer de bezorger nog een keer langskomt. Bij een mislukte bezorging op woensdag t/m vrijdag zal PostNL de volgende dag nog een poging wagen. Wees gerust, we zorgen ervoor dat je bloemen niet dorstig worden.

Kun je hier je vraag niet vinden? We zitten voor je klaar.

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00

Neem contact op